mai 18, 2013

Pandispan cu capsuni

Reteta inspirata de aici
mai multe ilustratii

Ingrediente:
- 4 oua
- 1 cescuta zahar brun
- 2 cescute faina
- 1/2 cescuta malai
- 4 linguri ulei
- 1/2 pahar iaurt (70gr)
- 1 lingura praf de copt
- 1 plic zahar vanilat
- esenta de vanilie
- 1 canuta capsuni proaspete
- un praf de sare.
Mod de preparare:
Se bat ouale intregi cu zaharul, pana ce acesta se topeste iar compozitia devine pufoasa. Se adauga treptat uleiul, se incorporeaza iaurtul. Faina, malaiul si praful de copt se amesteca si se adauga treptat compozitiei.
Ss coace in cuptorul preincalzit, intr-un vas uns cu ulei si tapetat cu faina sau pesmet, la 175 grade pentru 20-30 minute.
Cand se raceste se poate pudra cu zahar.

Este diferit de orice alt pandispan pe care l-am mancat pana acum, se simte textura malaiului. Merita incercat :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu