noiembrie 21, 2012

Fursecuri delicioase de toamna/iarna

Aceste fursecuri sunt delicioase, foarte usor de realizat si se pot servi impreuna cu un pahar de lapte.

Ingrediente:
- 350gr faina alba, cernuta;
- 100gr (sau jumatate pachet) margarina pentru prajituri;
- 3-4 linguri zahar;
- esenta de rom;
- 2 linguri nuca de cocos;
- jumatate punga stafide (se inmoaie in lapte inainte);
- jumatate pahar lapte.

Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele; intindeti coca rezultata in grosime de 1cm si realizati fursecurile.
Asezati in tava hartie de copt si adaugati fursecurile cat mai aproape unele de altele (nu vor creste prea mult).
Coaceti in cuptorul incalzit in prealabil, la 200 grade timp de 10-12 minute.
Din compozitie iese o tava plina.

Pastrare:
Pot fi tinute pana la 2 zile, intr-un recipient bine inchis.

Acest tip de fursecuri se pot realiza impreuna cu copilul: lasati-l sa guste, sa se bucure si sa fie mandru de creatiile sale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu