mai multe ilustratii |
- 210gr faina alba
- 40gr cacao
- 150gr zahar
- 2 lingurite praf de copt
- 250ml lapte
- 60gr unt
- cateva picaturi esenta de vanilie
- 120gr fulgi de ciocolata amaruie
- un varf de cutit de sare.
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180°. Pregatiti formele de briose si tapetati-le cu unt.
Intr-un castron adanc amestecati faina cu cacao, zaharul, praful de copt si un varf de cutit de sare.
In alt vas, amestecați laptele (la temperatura camerei) cu untul topit si esența de vanilie.
Amestecati continutul celor doua vase pana omogenizati, insa aveti grija sa nu amestecati in exces.
Adaugati fulgii de ciocolata si amestecati de cateva ori. Umpleti formele de briose 3 sferturi din fiecare cupa. Coaceti la cuptor 20-25 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu